Söndag

Känner mig seg idag efter matlagning, middagsbjudning och drinkar igår. Det blev alldeles för lite sömn. Inte blev det någon shoppingdag i Sundsvall idag heller eftersom det var halt på vägarna. Jag hoppas vädret inte jävlas nästa helg för nu vill jag ut i butikerna!
Ikväll blir det nog Gilmore Girls och Pulp Fiction. Älskar scenerna i P.F. då de ingående diskuterar Quarter Pounder Cheese samt då de dricker 5$ milkshake. Undrar om man klarar att se den utan att äta det samtidigt? Jag ska nog ta fram lite B&J i alla fall.

Abercrombie

Abercrombie & Fitch har snyggaste kjolarna. Denna passar att använda på vintern till strumbyxor (och overknee strumpor om man önskar) eftersom den är lite tjockare. Jag hittade den här på ebay.

Jeansshorts

Hittade jättesnygga jeanshorts på ellos. De är lite lediga i benen vilket är snyggt. Åh, vad jag längtar tills sommaren nu, vill bara shoppa vårkläder nu.
Ikväll ska vi göra pannacotta med hallon, blåbär och riven choklad till imorgon då vi ska anordna en middag/liten fest. Senare ikväll ska vi se en skräckfilm, ser alltid fram emot det jättemycket och sen blir jag så j-vla rädd att jag knappt vågar gå upp mitt i natten. Shutter var så hemsk att jag typ bara vågade se 5 min.

Juicy Couture

Juicy Couture är mitt favoritmärke både när det gäller kläder, skor och hudprodukter. Jag beställde en liten tub duschcreme och en burk med body creme. De är ju så söta. Jag vill även ha två parfymer ifrån dem, kommer bli en prydnad i badrummet.

Nästan blond

Blev så nöjd med mitt hår idag hos frisören, nu är jag nästan helt blond, har lite rött/guldigt kvar bara. Frisören var själv förvånad över att det gick så fort att bli blond igen efter att ha haft brunt hår. Efter det var jag och fikade och sen var vi bjudna på tacos och fika igen.

Frisördags

Idag ska jag till frisören och förhoppningsvis bli nästan helt blond igen, ska slinga det. Har haft mörkt hår under hösten och ska nu bli blond igen till sommaren. Jag har slingat det en gång sedan bilden så nu har jag ljusbrunt/guldigt. Spännande att se hur det blir...
Även om jag tyckte jag passade i mörkt hår så kände jag mig ändå tråkig, kanske blir så om man varit blond hela livet.
(Jag under min mörka period i livet)

Rosa bakning

Rosa bakgrejer finns superbilligt på Dollar Store. Rusta brukar också ofta ha fina bakgrejer. Lagerhaus är också en stor favorit. Eventuellt ska jag till Sundsvall och shoppa loss på Lagerhaus i helgen. Hoppas snön lugnar ner sig så man kan ta sig nån vart utan att fastna i en snödriva..

Ebay

Att gå in på Ebay är som att gå runt i en stor godisbutik och det finns allt man inte hittar i Sverige eller allt man hittar i Sverige till en bråkdel av priset. Senast köpte jag Exuviance hudvårdsprodukter av en säljare som jag har handlat mycket ifrån. Hon skickar alltid med så fina gratis gåvor. Sist fick jag dessa lyxiga Prada minatyrer och tre olika ögonmakeup produkter från Sephora.
Idag ska jag på Wayne´s och fika allt som onyttigt ut.

Rosa

Var tvungen att ta en bild när jag gick förbi denna perfekta symfoni. Kanske märks att jag gillar ljusrosa. Paketet ska jag tyvärr ge bort.

Sminktips

Jag vann Guerlain Issima Precious Light Concealer i en tävling. Jag har testat den ett tag nu och den är verkligen bra eftersom den smälter in i huden. Den är dock ganska dyr, kostar 415:- i butik. Före denna har jag använt Make Up Stores Cover all mix men den blir jag lite torr av, särskilt under ögonen.

Världens största doftljus..

..nä men det kändes nästan som så när jag fick det. Trodde aldrig medium skulle vara så mycket större än Small- burken. Vanilla Cupcake doftar himmelskt och mycket.. måste sätts på locket ibland för det doftar FÖR mycket. Blueberry Scones är det som står bredvid.

Rolig post

Uppmuntrande post uppskattas när man är sjuk. Jag älskar Philosophy, kanske märks..
Handkrämen fick jag gratis som gåva!

Stannar inne

Håller mig inne eftersom jag blivit röd och svullen under ögonen, känner mig som en tvättbjörn fast det inte är sött i mitt fall. Imorse såg jag också en liknelse med "kattkvinnan" efter en titt i spegeln. Hon är ju sådär svullen runt ögonen. Irriterande när man inte vet vilken produkt man plötsligt blivit överkänslig mot. Jag kommer ägna dagen åt att dricka te, läsa och undvika besök.

Brownie-heaven

Inget slår 7 Elevens brownies!

I see the light!


It´s cold!

Nån mer som är trött på vinterjackan?

American candy

Amerikanskt godis är som svenskt fast du blandar i allt som har med jordnötssmör att göra!
Reese´s Peanut Butter cups var faktiskt goda och jag skulle köpa dem igen:-)
Buttery Toffee Peanut Popcorn var så söta att de verkar ha glömt att popcorn åtminstone ska innehålla lite salt. Vad är annars grejen med att det ska va popcorn?
Macaroni and cheese med cheddar var inget jag skulle köpa igen.

Il nallo, välkommen till min stora nalle-kollektion!


Veckan som gått

..har jag fått söt stor Me to you nalle på Alla Hjärtans dag, firat fettisdagen fast jag bara äter semlor för roligt, fått fina presenter skickade till mig från Jessica i Las Vegas, sett på Gilmore Girls-boxen, sett massa romantiska komedier + några andra filmer, ätit Lindt Creme Brulée-choklad + Truffle Cake-choklad varje dag, sökt jobb, blivit Smoothie-galning, blivit klipp och klistra-pyssel-galning.. och så har jag och en skolkompis äntligen fått ett efterlängtad svar. Tänk vilket händelserikt liv man har..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0