Tisdag, Onsdag, Torsdag

Har haft ganska mycket att göra denna vecka. Jag har varit till frisören och gjort slingor och klippt mig. Håret blev jättemjukt efter frisören gjorde inpackningar och allt vad hon gjorde. Sedan fönade hon det jättefint med rundborste. Nu vet jag hur jag ska göra med min rundborste, svårt bara att gör det själv bak. Sedan var jag till Gävle en dag för att köpa kläder tills jag skulle träffa en arbetsgivare. Jag hittade jättesnygga kostymbyxor + kavaj och dessutom ett par skor.
Idag var jag och träffade arbetsgivaren. De hade inga tjänster lediga men de samarbetar med kontoren på andra närliggande orter och hon skulle höra av sig utifall att det dök upp något vikariat. Hoppas, hoppas att det gör det! Fikat på Waynes har jag också gjort idag; Caffe Frappe Creamy Caramel.
Nu blir det två filmer, det har jag förtjänat efter denna vecka. Trevlig kväll!

Hachiko

En film om världens sötaste hund, Hachiko. Bygger på en verklig händelse om en hund som varje dag väntade på sin husse vid tågstationen när han kom från jobbet. En dag kommer han inte med tåget.. och Hachi väntar vid tåget varje dag i flera år ändå.. I Japan har en staty rests vid tågstationen av den riktiga  Haschiko.

Chocolate non stop cookies

Bakade chokladkakor med non stop i igår. De blir perfekt sega. Ska iväg ut och fika och på födelsekalas idag. Vi såg världens mest sorgliga film igår, Hachiko. Kan verkligen rekommendera den men som sagt var beredd med näsduken. Nu vill jag ha en egen liten Hachi!

Sailor armband

Hittade äntligen ett armband i sailor stil som jag letat efter länge.

Sundsvall, brownies & shopping

Var i Sundsvall igår från mitt på dan till kvällen. De har ju gjort om flera Shell mackar till 7 eleven så nu finns 7 elevens brownies även i Sundsvall. Väl därinne var jag jätteentusiastisk över att de fanns där men fick varken medhåll från kunder eller personal (tråkiga mänsikor).  Köpte tre längder varav man får flera bitar per längd. Ska frysa in och ha på lager. Som vanligt var det dåligt väder (är det jämt när jag är i Sundsvall) Det var sol och varmt när vi åkte hemifrån men väl lagom när vi var framme var det ingen sol och jävligt kallt.
Jag var duktig och shoppade inte så mycket; en mascara, ett par solglasögon, ett armband och en sparbössa som ser ut som en starbucks mugg.
Idag skiner solen! Tror jag ska gå på stan och titta efter en födelsedagspresent.

Besök, H&M beställning och lite mer.

Igår fick vi besök av vänner med en liten bebis och det var så skönt ute att vi kunde sitta där och fika. Idag är det mindre roligt väder så jag skippar promenaden.
Idag kom min H&M beställning. Jag hade beställt basplagg; t-shirt, linne och skärp. Sjukt att man bor  en stad där det inte ens finns H&M. Sen hade jag beställt en strandhatt med den var för stor för mitt lilla huvud och ett par shorts som var i fel färg, så de åker tillbaka.
Visst blir man hemskt påverkad av vädret? Solen lyser med sin frånvaro och man blir genast latare och mindre glad. Jag ska ta itu med tvätten ändå fast jag bara känner för att ligga i soffan.

Hemmagjorda hamburgare

Igår blev det hemmagjorda hamburgare, mums.
På fredag ska jag till Sundsvall och shoppa, längtar! Lagerhaus är ett måste. Måste även titta på lite smink, solglasögon och kolla om de har brownies på 7 eleven som ligger där. Åhh!

Vart tog solen vägen?

Vi gav oss iväg ut förut idag men det var så blåsigt så det blev för kallt att sitta ute. Vi grillade korv i alla fall. Sen har vi bara suttit och umgåtts, fikat och sen handlat mat. Det blir hemmagjorda hamburgare med pommes frites nu. Sen blir det surprise surprise film!

A smoothie a day..

keeps the doctor away. Brukar ha i juice med fruktkött, blåbär, hallon och en halv banan. Vad brukar ni göra smoothie på?
Igår var vi bjudna på middag så vi kom inte hem förrän 22.30. Idag är det sol så det blir nog att ge sig ut.
Ha en fin dag!

Starbucks? Nej Lagerhaus

Lagerhaus har denna fina sparbössa i porslin för 49:- Den vill jag ha.. fast jag inte dricker kaffe:-)

Hus som hämtad från sagan

Det finns ett hus utanför Stockholm som ser ut att vara hämtad ur sagans värld. Detta är en modell av huset. När kan jag flytta in:-?

Sötaste hunden!

Ser ni hunden? Såå söt. Trodde inte det var sant när jag såg denna bild i en tidning, jag har nämligen en gosdjurshund som jag fått av min älskling som ser ut precis som hunden på bilden. Gissa om jag många gånger velat förvandla min "hund" till en levande. Nu finns de i en affär nära dig!

Fredag

Började dagen med en promenad, sen frukost och en dusch med Philosophy päron-duschcreme. Älskar alla Philosophy produkter.  Solen skiner men jag ska tvätta. I eftermiddag ska jag iväg på fredagsfika!

Ben & Jerry Wich

Åh, herregud vad god Ben & Jerry´s Wich glass är! Det var nog ett år sen jag åt den sist men idag slog jag till. Kakan är sådär perfekt seg.

Torsdag

Skönt att vakna och se i spegeln att man har lite färg i ansiktet. Har ätit rostat bröd med marmelad och druckit hallonsmothie. Ska snart ut på en promenad + göra lite övningar. Tror jag ska ringa och boka frisörtid för slingor och klippning till om några veckor samt söka några jobb.

Nya jeans, goda nyheter och lite sol

Vi stack ut rätt tidigt idag och satt ute och solade, grillade french hot dog, åt chokladboll, skumboll och drack julmust(!) Solen gick i moln lite då och då men jag märkte när jag kom in att jag ändå blivit brun. Den förrädiska skuggan.
Jag fick även ett samtal från en bank där jag sökt praktik. De brukar inte ta in praktikanter egentligen men hon ville träffa mig ändå. Det blir först om två veckor dock. Skulle vara väldigt intressant om jag fick vara på en bank eftersom det ger bra referenser när man ska söka andra jobb eller kanske leder till ett jobb där. Jag skulle i alla fall tycka det vore jättekul.
När jag kom hem hade mina jeans från Gina kommit. 199:- för ett par jeans är ju som hittat, är dessutom sköna och sitter bra! Usch, hatar jeans som är obekväma och sitter åt på fel ställen. Förra sommaren hade jag ett par vita som satt åt och var obekväma så jag knappt kunde lyfta benet högt när jag skulle gå i land på några klippor..haha dags att klä sig funktionellt.
Nu blir det kycklingwok och sedan film. Chipspåsarna i skåpet ligger risigt till.

Sool

Har varit ute hela dagen, suttit och solat, läst tidning och grillat korv. Det blev nästan för hett ett tag, otroligt! Är fortfarande öm på bröstet efter solariet i söndags (det tog lite väl mycket där huden är tunn) så det brände mer idag i solen. Har även tagit en promenad och mailat till lite företag.
Nu blir det film och vaniljte.

Drömkylskåp

Om jag flyttar till hus ska jag köpa dig!

Glasspremiär

Man vet att det är vår när man går ute och känner att man blir sugen på glass. Köpte denna glass, Ben & Jerry pinnglass men den får inte nå högt betyg av mig, jag tycker faktiskt inte jordnötssmör och glass hör ihop.
Vi har nyss tagit en kvällspromenad i solen, fotat lite och ätit hamburgare.

Ögonfransfärgning

Testade att färga ögonfransarna för några dagar sen i brunsvart men jag blev så feg när jag läste att det var farligt att få i ögonen. Det gjorde att jag inte vågade ha på färgen ända in till fransroten. Dessutom stod det att man skulle blunda medan det verkade men jag tyckte det kändes bättre att hålla ögonen öppna, om man blundar kommer ju det i ögonen (?) Däremot så såg jag faktiskt skillnad efteråt (fast jag inte färgade allt) och det blev fint så jag ska nog testa igen, att våga lägga på hela fransarna.

Solarium

Igår såg vi på Ghostbusters och åt godis! Jag har faktiskt aldrig sett den förut, bara hört låten haha.. Den var faktiskt bra och rolig.
Ska sola i solarium strax, det var flera år sedan sist. Jag har helt enkelt varit rädd för ökad cancerrisk och att man ska få rynkor så jag har gått vit. Har haft lite brun utan sol på sistone men tycker inte det bli lika bra. Jag kan dessutom inte ha det i  ansiktet för jag får pormaskar av krämerna. Funderar på att testa att köpa en spraytan burk och testa om det fungerar. Men nu har jag fått nog och vill bli lite fräsch så jag tänkte sola höst två gånger i solarium. Sen ska jag gå en promenad och göra lite övningar.
Ha en underbar söndag!

Nytt från La Redoute

Åh, är så kär i min nya väska och skor från La Redoute. Mina premier från Face Stockholm som jag skulle få skickas senare, typiskt.  Nu vill jag ha sommar så man kan börja använda!
Det enda nu som fattas att köpa till vår och sommaren är nytt solpuder + borste + jätteljusa hela jeans.

Omelett

Tycker det är värt att lyxa till det lite med frukost på helgerna. Vi gjorde omelett med svamp, paprika, lök, squach, fetaost och tomat. Jag älskar äggrätter.
Har varit duktig och promenerat och gjort träningsövningar denna vecka så idag ska jag vila från promenad då jag har ont i benhinnorna. Igår såg vi på favoritserierna Supernatural och Lost. De blir ju bara bättre och bättre! Vi har ett avsnitt kvar av Lost som vi ska se idag.
Hoppas ni får en trevlig lördag!

Fredag!

Idag är det fredag! Godis började jag redan med igår.. Igår var det så skönt väder att gå promenad i, idag är det grått men ska nog ge mig ut ändå. Man blir ju så mycket gladare av att vara aktiv. Vi köpte jordgubbar igår, de va jättegoda, såg på film och Lyxfällan. Vi fick även fikabesök och var på stan och handlade fina glasburkar till köket.
Idag ringde jag en arbetsgivare och följde upp min ansökan men tyvärr hade de redan anställt två som hade jobbat där förut. Grrr. Så är det nuförtiden, man ska hellre ha erfarenhet än utbildning. De tog i alla fall mitt telefonnummer och skulle ringa mig till veckan ang. praktik. Nu kan jag ha roligt resten av dan, det har jag förtjänat. Ska iväg på fredagsfika i alla fall, sen vet jag inte vad som händer. Ha en trevlig fredag!

Rosa rosa!

Godmorgon! Idag ska jag ha en produktiv dag, ska snart ut och promenera och sen jobba det sista med C-uppsatsen och sen ringa samtal. Mitt La Redoute- paket är på väg också, hoppas det kommer idag!

Otur

Har tagit en promenad idag och sedan varit inne hela dagen. Ringde till ett företag förut för att jag skulle kolla upp min ansökan angående sommarvikariat och jag hamnade hos växeln som kopplade mig vidare. Typiskt nog så svarade ingen där då. När man en gång försöker ta itu med nånting så blir det inget, jag som hatar att ringa. Får försöka imorgon istället, eller om man ska gå in dit.
Med posten kom en trevlig överraskning, jag hade vunnit i en tävling. Lite otur i turen var det dock eftersom det var en film som jag hyrde i helgen som jag vann: Julie & Julia. Nyss skulle jag sätta mig och läsa men spillde då te över boken så nu måste jag vänta på att den torkar. Nu kan det väl bara vända..

Nya skor.. igen

Nu får det bli sommar! Denna sommar ska jag bli brun och vara vältränad.-) Från brandos.se

Nya skor

Fick ett par Peak Performance skor i helgen av min "svärmor" De var helt oanvända med prislapp men de passade inte henne. Perfekt för mina kängor har blivit fula så nu har jag snygga skor i bra kvalité när man ska ut i skogen, grilla och så.

Godmorgon!

Kort från igår, ville ta en bild på min fina Juicy- tröja. Den är så otroligt mjuk. Vi har varit upptagna hela helgen med middagsbjudningar, jag har varit iväg på filmkväll och så har jag bakat in lite tvättning i det hela. Så var min helg. Nu är det tisdag och jag ska snart iväg till min jobbcoach. Jag har varit sjuk och så har det varit påsk så jag har inte så mycket att berätta för henne haha. Hoppas hon har nåt att säga. Mina sommarskor kommer på posten idag också, jihoo.
Vi tog lite bilder när vi var på isen i lördags som jag kommer lägga upp sen. Ha en bra dag!

Långfredag o påskafton

Gårdagen och kvällen tillbringade vi med vänner; fikade, åt pizza och tittade på dåliga tv-program. Jag som inte ens tycker om kebab egentligen blev jättesugen på kebabpizza så jag åt en sån. Ville egentligen beställa från ett ställe där de har kebabpizza med pommes frites på pizzan. Kan tänka mig att det inte låter nå gott men det är den godaste pizzan jag ätit. Tyvärr tyckte inte de andra att det var en bra idé så jag fick snällt beställa en vanlig;-)
Jag "tränade" även lite igår, gjorde några övningar. Måste bara komma igång ordentligt med promenaderna också.
Idag är vi bortbjudna på påskmiddag och sedan blir det nog filmkväll. Glad Påsk!

Glad Påsk!

(Jag målas av av en gatukonstnär i Paris;-)
Nä vad synd!, nu regnar det ju, får ta promenaden senare eller imorgon;-) Idag blir det fikaträff och ja.. godis sen. Kommer posten på skärtorsdagen?

RSS 2.0