Söta saker

Av en slump hittade jag denna Karamellkungen godispåse i miniatyr på Tradera. Jag såg den en gång i ett skyltfönster i Gamla stan men affären var inte öppen och det blev aldrig att jag gick dit igen. Nu är den på väg till mig! Äntligen.
Jag fick denna söta Bamse dekoration! (eg. till Crocs men jag har inga..än iaf) Den får pryda min dator!
Min fina bakgrundsbild på datorn för tillfälllet är Tingeling!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men herregud människa. Får jag fråga om du är 12 eller närmare 30 igentligen? Bamse, tingeling, enhörningar osh massa werdo saker som bara barn håller på med, Det känns lite som ett små sjukt beteende du har. Varför om jag får fråga? Vad tycker din kille om det (om du har en?) Tingeling som bakrund? Men gud.......

2010-05-25 @ 14:29:49
Postat av: Christin (som vågar stå för vem hon är)

Hmm.. vågar du patetiska människa inte stå för vem du är?! Haha.. han tycker att den är jättesöt faktiskt! Vad tycker din kille om att du skriver avundsjuka kommentarer på andra tjejers bloggar? Han tycker säkert det är väldigt sexigt.. haha NOT. En människa som har så dåligt självförtroende att hon måste klaga på andra. Lär dig stava du först så kan vi diskutera saken vidare om du inte har nåt bättre för dig. Jag avstår helst och umgås med dem jag älskar.

2010-05-28 @ 20:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0